Taas oon reissuun lähtö lähentynyt puolella, eli tänään siihen on tasan kaksi viikkoa. Mieltä alentaa mahdollinen Finnairin lentäjien lakko, jonka alkamisajankohdaksi on ilmoitettu juurikin tuo 16.11 jolloin lentomme pitäisi lähteä. Noh täytyy toivoa että sopuun päästään.

Eilen aloitin myös malarian estolääkityksen. Ajattelin aloittaa lääkityksen "nauttimisen" jo pari viikkoa etukäteen, jolloin jäisi enemmän aikaa reagoida mahdollisiin sivuvaikutuksiin. Todellisuudessa lääkitystä ei kyllä vielä vähään aikaan olisi tarvinnut aloittaa, koska ensimmäiset viikot menevät Thaimaassa, jonka pitäisi olla kohtalaisen malaria vapaata aluetta. Kuitenkaan ajatus mahdollisista pahoinvointi sivuvaikutuksista vieraassa maassa eivät tuntuneet miellyttäviltä.

Niin kyseinenhän lääke on tämä Larium, joka paljon herättää kauhistusta ja vihastusta ihmisten mielipiteissä. Lääkkeen etuihinhan kuuluu kohtalaisen halpa hinta ja vain kerta viikkoon nauttiminen. Negatiivisinä puolina on mahdolliset sivuvaikutukset(mitä kaikissa lääkkeissä on valtavasti lueteltuina). Minkäänlaisia sivuvaikutuksia minulla ei vielä ole ilmennyt ja viimeyönäkin nukuin sikeämminen kuin vähään aikaan(voi olla että viikonlopun rymyämisellä oli veronsa). Niinkuin muittenkin lääkkeitten kanssa asiastahan on hyvä keskustella lääkärin kanssa ja varmistaa että sopiiko se omallekohdalle.

Terveisin Mikko