Tanaan aamulla Tiina lahti kohti Bangkokkia, toteuttamaan shoppailu perversionsa, jota han on jo viikon verran hehkuttanut. Ma jo alusta asti ajattelin, etta hyi helvetti en todellakaan kiertele neljaa paivaa kaupoissa Bangkokin kuumuudessa. Joten paatin jaada viela tanne muutamaks paivaks. Tama tarkoittaa myos sita etta jatkossa blogissa esiintyy erittain ala-arvoista kirjoitusta, paljon kirjotusvirheita yms, eli ihan kostoks kirjottelen omia kuulumisiani aina silloin talloin

Aamulla Tiinan lahtemisen jalkeen oli myos pakko siirtya halvempaan majataloon, 6$ taalaa yksin  maksettavaks on aivan liikaa mun budjetille. Joten kalpin Garden Village nimiseen majataloon ja otin halvimman huoneen sielta, ja ihan piruuttani tingin hinnasta taalan pois. Maksettavaks jai 3$/yo, joka on aika paljon siihen nahden minkalainen murju on kyseessa, eikohan siella maanantaihin asti punkkaa.

Lyhyesti suunnitelma on tassa pyorin viela pari paivaa taalla kuten edella mainittin ja yritan loytaa inspiraatiota kuvata paikallista vaestoa. Maananataina aamuna otan botskin ja myllaan kohti Battambangia. Tarkoitus olis hypata veneesta pois Prek Toalin kohdalla ja menna kattoon luonnonpuistoa ja olla siella yksi yo, mutta jos tuntuu silta etta menee liian vaikeaksi niin jatkan suoraan Battambangiin. Rajan ylitan alempaa kuin Tiina(toivottavasti talla hetkella), Palinin pikkukylassa. Eli todennakoisesti seuraavaksi kirjoittelen Bangkokista, jos sinne ikina paasen.

Mikko