Toissa iltana Ko Lipella ollessani, ja kyllastyneena katsellessani Venalaisturistien melskausta paatin, etta nyt on pakko vaihtaa paikkaa. Toisaalta ei lompakko olis muutenkaan kestanyt sita paikkaa, vaikka rannoillaan ja kristallinkirkkaan veden ansiosta paikkaa voisi pitaa paratiisina.

Joten kruuna ja klaava, kunkun paa oli Malesiaan ja temppeli takaisin Krabiin. Niinhan siina sitten kavi etta kolikko naytti etta mun pitais palata Krabiin, joten talla hetkella istun Krabissa nettikahvilassa ja vietan aikaa kuunnellen musiikkia youtubesta ja soitellen kotivaelle. Ja ennen kaikkea yks seikka on tarkein taalla talla hetkella, paasee puhtaiden lakanoiden valiin ilman mitaan lemmikkielaimia.

Lemmikkielaimista puheen ollen, tahtihetkeni tapahtui Ko Lipella bungalowin partsilla kun nautiskelin kaikessa rauhassa Singhaani. Partsille jostain syysta ilmaantui erittain suuri Cascada vai mika gus gus onkaan (sirittava pienen nyrkin kokoinen mollianen). Samalla hetkella naapurista rupesi kuulumaan kevytta kenttavittuillua siita etta mita aion tehda sille, tasta suivaantuneena ilmoitin etta satuin joskus olemaan kohtalaisen hyva pesapallossa ja hain sisalta luudan ja pamautin cascadan tms. naapuri mokin partsille missa se aheutti ansioittua kaaosta, kun samalla mina nautiskelin iltabissestani.

Todellakin kaksi viikkoa olisi reissua jaljella ja suunnitelma on tama: (tahan mennessa kaikki suunnitelmat muuttunut) Jumittaa muutama yo Krabilla ja menna snorkailu reissulle seka kalastaan. Ottaa bussi Ranongiin Burman rajalle ja ehka vierailla pienella Ko Changilla, jonka kuuleman mukaan pitais olla hieno paikka. Ranongista pitaisi sitten myllata Chantanaburiin ja sielta Bangokkiin, jossa toivottavasti tilanne on rauhottunut eika kunkku ole kuollut.