Viime kerrasta taitaakin jo olla jonkin verran aikaa, kun tanne jotain kirjottelin. Ja taytyy myontaa etta motivaatio kirjoitella tanne jotain turhuuksia on aika pieni :)

Mutta tosiaan noin kymmenen paivaa sitten olin veneessa joka lahti krabin satamasta ja maaranpaana oli Raylee ranta. Matka kesti n. 30 minuuttia pitkahantaveneella. Onneks tapasin veneessa pari ruotsalaista jannua, koska Rayleen majoitus osottautui todella kalliiks sen laatuun nahden. Chedilla ja Henningilla (ruotsalaiset jannut) oli tiedossa paikka nimelta Rapala, jonne paatettiin sitten suunnata. Paikassa oli vain 600BHT:n mokkeja vapaana joten me paatettiin jakaa se kolmistaan. Olihan se tietysti huomattavasti halvempaa jakaa se mokki, mutta kylla taytyy sanoa etta siina luukussa oli aamuisin kuoleman haju..

Krabin jalkeen suuntasin kahden lukioaikaisen kaverin kanssa, jotka lensivat Krabiin Bangkokista, Koh Jumin saarelle. Koh Jumi on vielakin erittain hiljainen paikka. Sahkoa paikassa ei ole yolla ja meidan ollessa saarella siella oli jotain ongelmia saada makeaa vetta. Joten suihkussa ei tullut kaytya pariin paivaan, ainoa peseytymiseen verrattava oli uiminen meressa.

Koh Jumilla asuminen oli kylla yhta avaraa luontoa, varsinkin yolla. Apinoita, hamahakkeja, isoja liskoja ja erittain kova aanisia lintuja pyori koko ajan mokin ymparilla ja sisalla. Ikavinta oli kuin kohtuullisen iso lisko tippui vessan lattialle, ja kun vessa oli todella pieni siella oli katta ja jalkaa ilmassa vahan aikaa kun etsimme paikkaamme, onneks liskoa yokotti mun nakeminen yhta paljon kuin mun sen joten kohtaaminen oli erittain pikainen. Toinen ikava yllatys oli samaisessa vessassa vieraileva erittain iso hamahakki, joka oli vielapa erittain nopea liikkeissaan. Onneksi hamahakki tajusi vetaytya kun aloin uhkailemaan sita luudalla.

Nyt ollaan sitten viela samalla porukalla Ko Lantalla, joka tuntuu olevan jonkin nakoinen Ruotsalaisten kolonia. Syy taalla viipymiseen loytyy Olympialaisissa ja huomenna pitaisikin menna katsomaan Ruotsi-Suomi matsia laheiseen Ruotsalaiseen ravintolaan. Taytyy toivoa etta Suomi klaaraa pelin.

 

Ps. Pyydan anteeks erittain epaselvasta kirjoituksesta. Eilinen soppa paiva lahti aivan kasista ja taisin olla nukkumassa noin 8 aikaan aamulla.