Ja viimeisilla tarkoitan, etta matkaa on viela jaljella 11 paivaa. Nyt olen Thaimaan ja Burman(Myanmarin) rajakaupungissa Ranongissa ja huomenna olis tarkoitus siirtya nauttimaan viimeisista rantahetkista vahaan aikaan pienelle Koh Changin saarelle.

Viimeiset paivat olen viettanyt Krabin kaupungissa rentoutuessa ja nukkuen hyvin. Puhtaiden valkoisten lakanoiden valiin olisi voinut juuttua pitemmaksikin aikaa, varsinkin kun se oli saarien jalkeen erittain halpaa, mutta katsoin parhaimmaksi vaihtaa paikkaa. Syita tahan loytyy monia:

Ensikseen Krabissa rupesi oikeastaan jo todella paljon arsyttamaan vanhat pierut, jotka tulivat avautumaan(yleensa yhden sam song pullon jalkeen) siita kuinka me reppureissaajat vain kalastetaan nuoria tyttoja, mita helvettia? Yhdelta kysyinkin etta mikas hitto se on sanomaan mitaan ku lahentelee 65, toinen jalka on jo haudassa, ja kulkee noin parikymppisen pimatsujen kanssa venttiili pystyssa ympari Krabin katuja. Meista ei ikina tullut ystavia..

Toisekseen kolmannen kayntikerran jalkeen nahtavyydet rupesivat oleen jo niin vaikeasti tavoitettavia etta yhtena paivana ajoin skootterilla yhteensa 120 kilsaa(joista 20 helvetinmoisessa vesisaateessa) vain nahdakseni, etta on Thaikkujen lomapaiva ja he olivat suunnittelleet myos menevansa kuumille lahteille. Oikeasti en ole ikina nahnyt, etta halkaisijaltaan 20m olevaan lahteeseen mahtuisi niin paljon ihmisia. Onneks silloin paatin kuitenkin jatkaa syvemmalle viidakkoon ja loysin erittain upean lahteen. En ole ikina nahnyt niin kirkasta vetta kuin siina oli, ja paatinkin karistaa ajomatkalla kertyneet hiet siina uimalla, ja koska uimahousuja ei tietenkaan tullut mukaan, eika paikalla ollut ristin sieluakaan paatin tehda sen, ihan kostoksi, aivan nakkena. Onneks sain nauttia naku-uinnistani aivan yksin, eika paikalle ilmaantunut tuhansia japanilaisia turisteja kameroidensa kanssa, joten isompia ongelmia ei syntynyt. Taytyy sanoa etta on upeaa uida keskella metsaa pienessa kirkkaassa lahteessa, kun kaukaisuudesta kuuluu vain apinoiden alamolya. Ehka siihen sitten jossain vaiheessa loytyy jokin syy miksei siina kukaan uinut mutta tuskin se pahempaa teki, kuin uida siina kusitykkien taivaassa joka sijaitsi 1,5 kilometrin sisalla.. (Suomessa kuitenkin ilmenee etta muhun on iskenyt joku vitukas loiselain :D)